Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.

Anıttepe Ortaokulu 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Öğretmen - Veli Görüşme Gün ve Saatleri Çizelgesi için tıklayınız.

Nisan ayından itibaren uygulanmaya başlanan güncel tablodur.

Sayın velilerimiz öğretmenlerimiz ile görüşme randevusu almak için buraya tıklayınız.

Okul web sitemizin ana sayfasında bulunan "Bağlantılar" kısmındaki "Okuldan Randevu Al" butonuna tıklayarak da randevu alabilirsiniz.

Mrt

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan IŞIK okulumuzu MEB Ortak Sınavları kapsamında ziyaret ettiler.

Kendisine eğitim öğretim faaliyetlerindeki duyarlılığı için Anıttepe Ortaokulu çalışanları olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Şbt

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav Tarihleri

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı gereği 6. sınıf Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinin sınavları Ankara genelinde ortak yapılacağından dolayı bu derslerin sınav tarihleri güncellenmiştir.

Mrt

Afetlerde risk azaltımı; afet yönetimi, afetlere hazırlık gibi disiplinleri içinde barındırmakta ve sürdürülebilir gelişmenin önemli bir parçasını oluşturmaktadır. Bu gelişmenin sürdürülmesi afet risklerinin azaltılması ile mümkündür.

Geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımızı bu alanda bilinçlendirmek amacıyla 01-07 Mart "Deprem Haftası"nda, okul/bina tahliye tatbikatı yapıldı. Tatbikatta personel ve öğrencilere can ve mal kaybının en aza indirilmesi için alınan/alınacak tedbirler ile deprem ve yangın konularında eğitim verildi. Eğitimler için buraya tıklayınız.

Okul ve kurumların "Afete Hazırlık" konusunda farkındalıklarının ve bilgi düzeylerinin arttırılması amacıyla 7 Mart 2024 tarihinde saat 10.10' da ilçemiz genelindeki tüm okullarda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen "Deprem Tahliye Tatbikatı" okulumuzda da uygulandı.

Şbt

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı gereği 6. sınıf Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinin sınavları Ankara genelinde ortak yapılacağından dolayı bu derslerin konu soru dağılım tabloları güncellenmiştir.

Ock

Yoğun bir ders dönemini tamamladık. İkinci yarıyıla zinde, istekli ve başarılı bir şekilde başlayabilmek için hepinize, bol enerji topladığınız, huzurlu, sağlıklı ve sevdiklerinizle geçirebileceğiniz bir tatil diliyoruz.

Ara

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Yazılı Sınav Tarihleri

Ara

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Kas

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Genel Veli Toplantısı 02.12.2023 Cumartesi günü saat 12.00 - 15.00 arasında okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Rehber öğretmenimiz Ercan AKGÜL tarafından Lise Giriş Sınavı ve Yerel Yerleştirme konusundaki seminer 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik yapılmıştır.

Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız. Bu güzel günde ve programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Mevcudiyetimizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz M. Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı.

Atamızı sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan liselere geçiş sistemi hakkında bilgilendirme içeriği için tıklayınız.

Okul web sitemiz Rehberlik bölümünden de rehberlik ile ilgili dosyalarımıza erişebilirsiniz.