Kas

Mevcudiyetimizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz M. Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı.

Atamızı sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan liselere geçiş sistemi hakkında bilgilendirme içeriği için tıklayınız.

Okul web sitemiz Rehberlik bölümünden de rehberlik ile ilgili dosyalarımıza erişebilirsiniz.

Ekm

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.

Yarışmalarda  başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri verildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ekm

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Ekm

Cumhuriyet’in ilanından on altı gün önce, 13 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisine verilen yasa önerisinin kabulüyle Ankara, yeni kurulacak devletin başkenti olmuştur.

Ankara'nın, resmen başkent ilan edilişinin 100. yıl dönümü kutlu olsun, öğrencilerimizin öğretmenleriyle hazırladığı bir program ile bu günü coşkuyla kutladık.

Ekm

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1989 yılında, “Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” olarak 13 Ekim gününü ilan etti. Her yıl, bu özel günde düzenlenen faaliyetlerle Dünya genelinde, afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturuluyor.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Afet farkındalık eğitimi için lütfen tıklayınız.

Eyl

lköğretim Haftası Töreni okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Eyl

Tem

15 Temmuz 2016'da tek millet, tek bayrak, tek vatan ve tek devlet etrafında kenetlenen milletimiz terör örgütü mensubu bir avuç darbecinin millet iradesini çiğneme emellerini boşa çıkardı. 15 Temmuz; hukuk devleti, demokrasi, hak ve özgürlüklerin zaferiyle sonuçlandı.

Aziz milletimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nünde 15 Temmuz'da şehadet şerbetini içen 252 şehidimiz başta olmak üzere, vatan uğruna can veren tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimizi şükran ve minnetle anarken, vatanına ve bağımsızlığına sahip çıkan aziz milletimizi saygıyla selamlıyoruz.

Anıttepe Ortaokulu 15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısı için tıklayınız.

Haz

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahat yeri olan Anıtkabir'de mezun olacak öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte ziyaret ederek Atamıza saygılarımızı sunduk. Okul Müdür Yardımcımız Eda ÜNAL tarafından mozaleye çelenk konuldu. Öğrencilerimizle birlikte Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurlarında olmanın tarifsiz heyecanı ve mutluluğu içindeydik. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğimize bir kez daha and içtik.

Haz

Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersi öğretmenimiz Özlem AĞAR ve öğrencilerimiz tarafından yürütülen "Code Your Own Game and Play" eTwinning projemiz Avrupa Kalite Etiketi ve Ulusal Kalite Etiketi ile ödüllendirilmiştir. Emeği geçen öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

eTwinning projemiz hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

Haz

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı mezunlarımız için okulumuz kapalı spor salonunda görkemli bir tören yapıldı. Veli katılımının yoğun olduğu törende öğrencilerimizin mezuniyet sevinçleri ve duygusallıkları görülmeye değerdi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okulumuzun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu. Ardından dört yıllık süreçte maratonu ilk üç sırada tamamlayan öğrencilerimize başarı plaketleri verildi. Okul birincimiz İlayda Çağlar mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı. Flama devir tesliminin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarılar dileriz.

Haz

Okulumuzda bahar şenliği düzenlendi, şenlikte sergiler ve çeşitli etkinlikler de yer aldı.

Emeklerinden dolayı tüm öğretmenlerimize, saygıdeğer velilerimize ve değerli öğrencilerimize teşekkür ederiz.