8. Sınıflarımızın Mezuniyet Töreni

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı mezunlarımız için okulumuz kapalı spor salonunda görkemli bir tören yapıldı. Veli katılımının yoğun olduğu törende öğrencilerimizin mezuniyet sevinçleri ve duygusallıkları görülmeye değerdi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okulumuzun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu. Ardından dört yıllık süreçte maratonu ilk üç sırada tamamlayan öğrencilerimize başarı plaketleri verildi. Okul birincimiz İlayda Çağlar mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı. Flama devir tesliminin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarılar dileriz.

15-06-202314-06-2023

Yayın: 15.06.2023 - Güncelleme: 15.06.2023 14:51 - Görüntülenme: 548