Etiket Sonuçları: tören

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.

Kas

Mevcudiyetimizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz M. Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı.

Atamızı sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.

Yarışmalarda  başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri verildi.

Eyl

lköğretim Haftası Töreni okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Haz

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahat yeri olan Anıtkabir'de mezun olacak öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte ziyaret ederek Atamıza saygılarımızı sunduk. Okul Müdür Yardımcımız Eda ÜNAL tarafından mozaleye çelenk konuldu. Öğrencilerimizle birlikte Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurlarında olmanın tarifsiz heyecanı ve mutluluğu içindeydik. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğimize bir kez daha and içtik.

Haz

2022-2023 Eğitim ve Öğretim yılı mezunlarımız için okulumuz kapalı spor salonunda görkemli bir tören yapıldı. Veli katılımının yoğun olduğu törende öğrencilerimizin mezuniyet sevinçleri ve duygusallıkları görülmeye değerdi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. Okulumuzun yeni mezunları önümüzdeki yıl mezun olacak öğrencilere eğitimdeki devamlılığı sembolize eden bayrak ve flama tesliminde bulunuldu. Ardından dört yıllık süreçte maratonu ilk üç sırada tamamlayan öğrencilerimize başarı plaketleri verildi. Okul birincimiz İlayda Çağlar mezuniyet kütüğüne plaketini çaktı. Flama devir tesliminin ardından öğrenciler keplerini havaya atarak mezuniyet sevincini doyasıya yaşadılar. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim yaşamlarında başarılar dileriz.