Şbt

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı gereği 6. sınıf Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinin sınavları Ankara genelinde ortak yapılacağından dolayı bu derslerin konu soru dağılım tabloları güncellenmiştir.

Ara

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Yazılı Sınav Tarihleri

Ara

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Kas

2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem Genel Veli Toplantısı 02.12.2023 Cumartesi günü saat 12.00 - 15.00 arasında okulumuzda gerçekleştirilmiştir.

Rehber öğretmenimiz Ercan AKGÜL tarafından Lise Giriş Sınavı ve Yerel Yerleştirme konusundaki seminer 7. ve 8. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik yapılmıştır.

Katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutlarız. Bu güzel günde ve programda emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

Mevcudiyetimizi ve bağımsızlığımızı borçlu olduğumuz M. Kemal Atatürk'ün aramızdan ayrılışının 85. yılı.

Atamızı sevgi, saygı ve minnetle anıyoruz.

Kas

Okulumuz rehberlik servisi tarafından hazırlanan liselere geçiş sistemi hakkında bilgilendirme içeriği için tıklayınız.

Okul web sitemiz Rehberlik bölümünden de rehberlik ile ilgili dosyalarımıza erişebilirsiniz.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.

Yarışmalarda  başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri verildi.

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Cumhuriyet’in ilanından on altı gün önce, 13 Ekim 1923'te Türkiye Büyük Millet Meclisine verilen yasa önerisinin kabulüyle Ankara, yeni kurulacak devletin başkenti olmuştur.

Ankara'nın, resmen başkent ilan edilişinin 100. yıl dönümü kutlu olsun, öğrencilerimizin öğretmenleriyle hazırladığı bir program ile bu günü coşkuyla kutladık.

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu, 1989 yılında, “Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” olarak 13 Ekim gününü ilan etti. Her yıl, bu özel günde düzenlenen faaliyetlerle Dünya genelinde, afet risklerinin tespiti ve azaltması konusunda farkındalık oluşturuluyor.

13 Ekim Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü kapsamında okulumuzda tahliye tatbikatı yapılmıştır.

Afet farkındalık eğitimi için lütfen tıklayınız.

Eyl

lköğretim Haftası Töreni okulumuzda coşkuyla kutlandı. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.

Eyl