T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ANKARA / ÇANKAYA - Anıttepe Ortaokulu

EMİN DOĞRUYOL - MÜDÜR

  

          Yozgat^ta doğan Emin DOĞRUYOL ilk ve orta öğrenimini Yozgat’ta tamamlamıştır. 1994 yılında Gazi  Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesinden mezun olmuştur.  2016 yılında Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Eğitim Yönetimi, Teftişi, Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimini tamamlamıştır.

           Meslek hayatına 1994 yılında Erzurum Aşkale’de öğretmen olarak başlayan DOĞRUYOL, bu yıldan itibaren Millî Eğitim Bakanlığının taşra teşkilatlarında öğretmen, müdür yardımcısı, okul müdürü olarak görevler yapmıştır.

           Millî Eğitim Bakanlığımızın açtığı birçok hizmet içi eğitim faaliyetinde yönetici, eğitici ve katılımcı olarak görev alan DOĞRUYOL, her yıl düzenlen sempozyum, konferans ve kongrelerde düzenleme kurullarında görev almaktadır. Çeşitli dergilerde makaleleri bulunmakta olup Bakanlık, Valilik, Kaymakamlık, İl ve İlçe Müdürlükleri makamlarından alınan birçok belgesi (Aylıkla Ödüllendirme, Ödül, Takdir, Teşekkür, Başarı ve Üstün Başarı) bulunmaktadır. Birçok Ulusal ve uluslararası projelerde koordinatör olarak görev yapmıştır. Sanatsal sergi, bilgi şöleni ve kongrelere eserlerle katılarak eğitimin sanat yönünü ile de çalışmalarda yer almaktadır.

          2014-2019 yılları arasında Ahi Evran Mesleki Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini yürüttükten sonra, 2 Temmuz 2019 tarihi itibariyle üniversite yıllarında staj yapmış olduğu Anıttepe Ortaokulunda Müdür olarak görevine başlamıştır.