EDA ÜNAL - MÜDÜR YARDIMCISI

Öz Geçmiş

1968 yılında Kars’ta doğdum. İlkokul hayatıma Kars’ta başlayıp sırasıyla Edirne ve Adapazarın’ da devam edip Trabzon da tamamladım.1984 yılında Trabzon Lisesi’ni bitirdikten sonra  Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme bölümünü kazanıp  1990 yılında mezun oldum.

1991-1992 yıllarında Coca-Cola firmasında “Muhasebe ve Finans Asistanı”, 1994-1997 yıllarında Net Computer’de  “Satış müdürü” olarak görev yaptım.

1997 yılında MEB’e sınıf öğretmeni olarak atandım. Sırasıyla

Çubuk Bekir Yılmaz ve Çankaya Bademlidere İlköğretim okullarında sınıf öğretmeni olarak çalıştım.

Yenimahalle Atakent İlköğretim okulunda “Ticaret” ve  “Bilgisayar” öğretmenliği yaptım.

2012-2013 yıllarında Yenimahalle Atatürk Ortaokulunda

2013-2022 yıllarında Çankaya Ahmet Yesevi Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı görevinde bulundum.

2022 Haziran ayından itibaren Çankaya Anıttepe Ortaokulunda Müdür Yardımcılığı görevime devam etmekteyim.

2012 yılında Soran ve Sorgulayan Gençlik Eğitimi Seminerlerinde Eğitim Yöneticisi ve Eğitim Görevlisi olarak çalıştım. Bunun dışında MEB’in seminer ve kurslarına katılarak katılım ve başarı belgeleri aldım.

Evli ve iki çocuk annesiyim.