Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

2024 Yılı Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezî Sınav Başvuru ve Uygulama Kılavuzu'na ulaşmak için tıklayınız.

LGS kapsamında 2 Haziran 2024'te uygulanacak Merkezî Sınav'ın başvuruları, 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak. Ücretsiz gerçekleştirilecek sınava katılım isteğe bağlı olup katılmak isteyen öğrenciler başvurularını e-Okul sistemi üzerinden yapabilecek. Başvuru için tıklayınız.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde öğrencilerin gelişimini takip etmek, müfredatın işlenmesinde okullar arasında bütünlük sağlamak ve uygulama birliği oluşturmak amacıyla ortaokullarda düzenlenecek olan ortak sınavlar, 6. Sınıf Türkçe dersi için 26 Mart 2024 Salı günü, 6. Sınıf Matematik dersi için 27 Mart 2024 Çarşamba günü yapılacaktır.

Ortak sınavlarda kullanılan sorular ile ders kitaplarındaki benzer soru/etkinlik örneklerinden bazıları için tıklayınız.

6. sınıf Türkçe dersi 2. dönem 1. yazılı sınav konu soru dağılım tablosu için tıklayınız.

6. sınıf matematik dersi 2. dönem 1. yazılı sınav konu soru dağılım tablosu için tıklayınız.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca 21 Nisan 2024 tarihinde gerçekleştirilecek İlköğretim Kurumları Bursluluk Sınavı Başvuru ve Uygulama Kılavuzu yayımlandı.

Başvurular, 13 Şubat 2024 ile 1 Mart 2024 tarihleri arasında yapılacak.

Başvuru ve Uygulama Kılavuzu için tıklayınız.

Sınav Hakkında Sıkça Sorulan Soruların yanıtlarına ulaşmak için tıklayınız.

Ara

2023-2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM 2. YAZILI SINAVLAR (ÜLKE GENELİ ORTAK) KILAVUZU

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılının 1. Dönem 2. Yazılı Sınavlarından 6. sınıf Türkçe ve matematik dersleri 26 Aralık 2023 Salı günü ülke genelinde ortak olarak gerçekleştirilecektir.

Bu çerçevede "Millî Eğitim Bakanlığı 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2. Yazılı Sınavlar (Ülke Geneli Ortak) Kılavuzu" hazırlanmış olup ülke geneli ortak yazılı sınavlar bu Kılavuz'a göre yapılacaktır.

Kılavuz'a ulaşmak için tıklayınız.

Ara

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılı nedeniyle Türkiye genelinde ''Yüzüncü Yıl Marş Yarışması'' düzenlenmiş olup bu bağlamda Yüzüncü Yıl Marşı oluşturulmuştur. Marşa aşağıdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Ekm

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat: 15.00'da Okulumuz Toplantı Salonu'nda yapılacaktır. Toplantıya Öğretmenlerimizi ve Velilerimizi bekliyoruz. Çoğunluk sağlanamadığı takdirde 30 Ekim 2023 Pazartesi günü saat: 15.00'da yapılacaktır.

Eyl

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Zaman Çizelgemiz

Eyl

Velilerimiz öğrenci kıyafetlerini okul kıyafetleri satılan yerlerden temin edebilirler.