Okulumuz Sıfır Atık Belgesi Almaya Hak Kazanmıştır.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen, 12.07.2019 tarihli ve 30829 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren Sıfır Atık Yönetmenliği'nce okulumuz Sıfır Atık Yönetim Sistemi'ni kurarak Sıfır Atık Belgesi'ini almaya hak kazanmıştır.

30-03-2022

Okulumuz bünyesinde, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan "Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan "Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kurulmuştur. "Sıfır Atık Yönetim Sistemi " ne ilişkin yazılı ve görsel tüm belge ve dokümanlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü'nce değerlendirilerek, herhangi bir eksikliğin bulunmadığı tespit edilmiş ve okulumuz "Sıfır Atık Belgesi" almaya hak kazanmıştır.

Yayın: 30.03.2022 - Güncelleme: 30.03.2022 17:58 - Görüntülenme: 549

Etiketler :