Etiket Sonuçları: ziyaret

Mrt

Çankaya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan IŞIK okulumuzu MEB Ortak Sınavları kapsamında ziyaret ettiler.

Kendisine eğitim öğretim faaliyetlerindeki duyarlılığı için Anıttepe Ortaokulu çalışanları olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Haz

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ü ebedi istirahat yeri olan Anıtkabir'de mezun olacak öğrencilerimizle ve öğretmenlerimizle birlikte ziyaret ederek Atamıza saygılarımızı sunduk. Okul Müdür Yardımcımız Eda ÜNAL tarafından mozaleye çelenk konuldu. Öğrencilerimizle birlikte Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurlarında olmanın tarifsiz heyecanı ve mutluluğu içindeydik. Açtığı yolda, gösterdiği hedefe, hiç durmadan yürüyeceğimize bir kez daha and içtik.