Etiket Sonuçları: tübitak

May

TÜBİTAK'ın desteğiyle 5. sini düzenlediğimiz 10. Dönem Tübitak 4006 Bilim Fuarı okulumuz spor salonunda 15 Mayıs 2024 saat 10.30'da başladı.

Fuarımız 3 proje ana alanımız olan değerler eğitimi, bağımlılık ve bağımlılıkla mücadele ve çevre ve çevreyi koruma tematik alanlarını içermektedir. Hazırlamış olduğumuz projelerimiz 55 öğrencimiz ve 14 danışman öğretmenimizin özverili çalışmalarıyla ortaya konulmuştur.

Bilim fuarları öğrenmeye istekli, merak eden, araştırmacı, bilinçli bireylerin yetişmesine katkı sağlayan öğrenme metotlarından biridir. Genç beyinlerin bilimin önemini kavrayıp, birçok teorik bilginin gerçek yaşamdaki işleyişini fark etmelerini sağlar. Bu tür etkinlikler hayal gücü ile yaratıcılığın birleşimidir. Eğitim kurumlarının öncelikli amacı da bu yaratıcılığın ortaya çıkmasına zemin hazırlamaktır.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ve teşekkür ediyoruz.

May

TÜBİTAK 4006-B BİLİM FUARLARI kapsamında okulumuzda düzenlenecek olan öğrencilerimizin hazırladığı projelerin sergilendiği fuarımıza teşrif etmeniz bizi onurlandıracaktır.

15-16 Mayıs 2024

Yer: Anıttepe Ortaokulu

Ormanlarımız Bir Değer Kıymetini Bilelim adlı TÜBİTAK projemiz kapsamında Başkent Üniversitesi orman arazisinde öğrencilerimizle birlikte fidan diktik.

TÜBİTAK'ın desteğiyle 5. sini düzenlediğimiz 8. Dönem Tübitak 4006 Bilim Fuarı okulumuz spor salonunda 14 Ekim 2021 saat 10.00'da başladı.

Araştırma alanında 5 proje, tasarım alanında 11 proje, inceleme alanında 5 proje olmak üzere iki gün boyunca 21 projede 53 öğrencimiz, 17 danışman öğretmenin nezaretinde hazırlamış olduğu çalışmalar sununuldu.

Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ve teşekkür ediyoruz.