Etiket Sonuçları: ortak sınav

May

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

May

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 2. Ortak Yazılı Sınav Tarihleri

Güncel halidir. Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1. Ortak Yazılı Sınav Tarihleri

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı gereği 6. sınıf Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinin sınavları Ankara genelinde ortak yapılacağından dolayı bu derslerin sınav tarihleri güncellenmiştir.

Şbt

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde öğrencilerin gelişimini takip etmek, müfredatın işlenmesinde okullar arasında bütünlük sağlamak ve uygulama birliği oluşturmak amacıyla ortaokullarda düzenlenecek olan ortak sınavlar, 6. Sınıf Türkçe dersi için 26 Mart 2024 Salı günü, 6. Sınıf Matematik dersi için 27 Mart 2024 Çarşamba günü yapılacaktır.

Ortak sınavlarda kullanılan sorular ile ders kitaplarındaki benzer soru/etkinlik örneklerinden bazıları için tıklayınız.

6. sınıf Türkçe dersi 2. dönem 1. yazılı sınav konu soru dağılım tablosu için tıklayınız.

6. sınıf matematik dersi 2. dönem 1. yazılı sınav konu soru dağılım tablosu için tıklayınız.

Şbt

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem 1.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.

Ankara Milli Eğitim Müdürlüğünün kararı gereği 6. sınıf Fen Bilimleri ve Sosyal Bilgiler derslerinin sınavları Ankara genelinde ortak yapılacağından dolayı bu derslerin konu soru dağılım tabloları güncellenmiştir.

Ara

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Yazılı Sınav Tarihleri

Ara

Anıttepe Ortaokulu 2023 - 2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 2.Ortak Yazılı Sınavları Konu Soru Dağılım Tablolarına Aşağıdaki Linklerden Ulaşabilirsiniz.