Etiket Sonuçları: bayram

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

Programımızın hazırlanmasında emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

"Yükselen yeni nesil, gelecek sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz."

"Genç fikirli demek, hakikî fikirli demektir."

"Sizler, yani yeni Türkiye'nin genç evlâtları, yorulsanız dahi beni takip edeceksiniz."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.

Tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimizin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 100. yıl dönümü kutlu olsun.

Okulumuzda yapılan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenini okul personelimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle coşku içinde kutladık.

Yarışmalarda  başarı elde eden öğrencilerimize ödülleri verildi.

19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA, GENÇLİK VE SPOR BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN!

"Genç fikirli demek, hakikî fikirli demektir."

Mustafa Kemal ATATÜRK